"Kraldan çok kralcı kimse olmasın"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyede kendi sözlerinin bazı kişiler tarafından dikkate alınmadığını belirterek, “Kraldan çok kralcı kimse olmasın. Bir kısmı uyarılarımı dikkate alıyor bir kısmı ısrarla almamaya devam ediyor. Almamaya devam edenlerle ilgili tasarrufta bulunacağım.” dedi.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

TV Bolu kanalında yayınlanan canlı yayında usta gazeteci Caner Güngör ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bir araya geldi. Caner Güngör’ün sorduğu soruları yanıtlayan Tanju Özcan, uyarılarının belediyede bazı kişiler tarafından dikkate alınmadığını belirterek, kraldan çok kralcı olduğunu ifade etti. Özcan, belediye başkanı olmak için çok çalışmak gerektiğini de ekleyerek, “Düşünüyorum, uyarıyorum. Kraldan çok kralcı kimse olmasın. Bir kısmı uyarılarımı dikkate alıyor bir kısmı ısrarla almamaya devam ediyor. Almamaya devam edenlerle ilgili tasarrufta bulunacağım. Tabii bir belediye başkanı olmak için en az 3 sene gerekiyormuş. Ne kadar meclis üyeliği falan yapsanız, en az 3 sene. Bir belediyeyi öğrenmek, içini dışını, kimin ne iş yaptığını öğrenmek için en az 3 sene gerekiyor. O da haftanın 7 günü çalışırsan. Gündüz okey oynamadan, 5 dakikanı bile boşa geçirmeden yaparsan bunu oluyor. Yoksa 10 senedir, 20 senedir belediye başkanlığı yapanlar var hala benim bildiğim bazı şeyleri bilmiyorlar.”  İfadelerini kullandı. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir