Köylerin sorunları masaya yatırıldı

Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız, köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek köylerde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Köylerin sorunları masaya yatırıldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Mengen ilçesinde Kaymakam Fatih Yıldız, ilçede yürütülen çalışmaları yerinde görmek ve incelemek üzere çalışmalarını sürdürürken vatandaşlarla da bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Kaymakam Fatih Yıldız, köy ziyaretlerine Çorakmıtırlar ve Çorakkadirler köyleriyle devam etti.

Kaymakam Yıldız, köy ziyaretlerinde köy halkıyla bir araya gelerek sohbet etti. Köylülerle buluşmasında Yıldız, köylerdeki asfaltlama çalışmaları, su sorunları, çöp sorunları gibi konuları istişare etti, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Görüşmelerde ayrıca köylerde yapılan ve yapılacak olan yatırımlar da masaya yatırıldı. Kaymakam Yıldız, devletin imkanları dahilinde sorunların çözüme kavuşturulması için çalışacaklarını söyledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir