Köy Liginden Amatör Lige

Bolu Köyler Arası Futbol Turnuvası B grubunda mücadele eden Kındıraspor, Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile anlaştı. Kındıraspor bu yıl Bolu 1. Amatör Ligi’nde oynayacak.

Köy Liginden Amatör Lige
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Bolu’da 48 takımın kıyasıya mücadele ettiği Köyler Arası Futbol Turnuvası bir ilke sahne oldu. Karaçayır Spor Kompleksinde düzenlenen turnuvanın iddialı takımlarından biri olan Kındıraspor galibiyet sayısı ve gösterdiği başarı ile en çok konuşulan takımlar arasında yer aldı. Köyler Arası Futbol Turnuvasında B grubunda mücadele eden Kındıra Köyü, oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 2 mağlubiyet alarak grubu 9 puanla 3. Sırada tamamladı. Kındıraspor Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile anlaşarak bu yıl Bolu 1. Amatör Ligi’nde oynamaya hak kazandı. 

“İNŞALLAH AMATÖRÜMÜZE RENK KATARLAR”

Konu ile ilgili açıklama yapan Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cemalettin Metin, "Köyler Arası Futbol Turnuvası maçlarını yaparken köylerden de yeni yeni takımları amatör lige katma konusunda çalışmalarımız var. Kındıraspor yaptığımız görüşmeler sonucu bu sene amatör ligimize katılacak. Kendilerine hayırlı olsun diyorum. Allah utandırmasın. Yolları açık olsun, İnşallah amatörümüze renk katarlar. Diğer köy takımlarımızın da bu liglerde olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Murat... (7 ay önce)
    Olması gerekeni yapmışlar ve iyi düşünüp karar vermişker. Tebrikler Kındıraspor.! Anatmre yakışırsınız. Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir