Kontrol edilen araçların yarısına ceza kesildi!

Kontrol edilen araçların yarısına ceza kesildi!
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri denetimlerini sürdürmeye devam ediyor.

RAKAMLARA BAK!

Trafik ekiplerince Saat 20:30 23:30 saatleri arasında 3 ayrı noktada yapılan alkol uygulamasında toplam da 45 araç ve sürücüsü kontrol edildi. 10 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 7 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmaktan, 2 araç sürücüsüne sigortasız araç kullanmaktan ve 2 araç sürücüsüne muayenesiz araç kullanmaktan ve diğer muhtelif maddelerden toplamda 29.367 TL idari para cezası uygulanmış ve 3 adet araç otoparka gönderilmiştir. Gün içerisinde emniyet kemeri cep telefonu ve Dönel kavşak uygulamasında 35 adet araç ve sürücü kontrol edilmiş olup 10 Araca emniyet kemeri takmamaktan 2 adet araç sürücüsüne cep telefonu ile konuşmaktan 2 adet araç sürücüsüne  ön cam filmi takmaktan ve diğer muhtelif maddelerden toplamda 2.457 TL idari para cezası uygulanmıştır .

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir