Kongrede gergin anlar

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER Cihan SAKAOĞLU-Cennet ÇAKAN 

Boluspor Olağan kongresi bugün gerçekleştirildi. Kongrenin hemen başında konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Boluspor eski başkanı Abdullah Abat hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, ‘’ bir kulüp başkanı ligin bitmesine 4 hafta varken, düşme hattındayken takımı bırakıp gider mi bizim anlayışımızda ne var gemiyi en son kaptan terk eder. Gerekirse gemiyle birlikte batar.’’ ifadelerini kullandı.  

Kongreye yaklaşık bir saat kadar geç gelen Boluspor eski başkanı Abdullah Abat’ın salona gelmesiyle kürsüde gergin anlar yaşandı. Başkan Özcan’ın iddialarına yanıt veren Abat, ‘’Geliyorum meydan boş, başkan en iyi yaptığı şeyi yapıyor muhatabı olmadan veriyor alıyor. Yalanın biri bin para, iftiranın biri bin para. Bazen gülüyorum, bazen şaşkınlıkla izliyorum, bazen şaka mı diye kendime sormadan edemiyorum’’ ifadelerini kullandı. 

İSTERSENİZ GETİRİN BEYAZ A4’E İMZA ATAYIM 

Bundan 2 yıl önce Boluspor’u nasıl aldığımızı anlatsın başkan. 2013’te başkanlığı bıraktığımı ve bu işe talip olmadığımı defalarca söylememe rağmen gidip babamın dükkanında 2 saat 1 saat Boluspor başkanı olmam için ne diller döktüğünü bilmiyorum söyler mi söylemez mi? 10 milyon borcu ben ödeyeceğim isterseniz getirin beyaz bir A4’e imza atayım dediğini, yapamazsan istifa edersin ben buradayım dediğini. 

O PARALAR NEREDE ALINMIŞ? 

Gidin sorun Hamdi Tanrıkulu Beypiliç sponsorluğunu kime vermiş neden vermiş. Böyle ucuz kahramanlıklara gerek yok. Kiminle mahkemelik olup olmadığınızı kamuoyuna duyurmak zorunda değilsiniz. Hangi müteahhitken ne kadar Boluspor’a para alınmış. Kimin adına emanet geçmiş Çarıkçı döneminde, o paralar nerede alınmış, nasıl paylaştırılmış onları da başkan anlatsın. 

ESKİ DÜŞMADAN DOST OLMAZ 

2 senedir benim çektiğimi Allah biliyor. Görmek istemediği te adam ben mişim başkanın Neden? Para istiyor muşuz.  Ya mübarek buraya sen getirdin bizi ya. Bu kadar kıvraklığın lüzumu yok. Şimdi Savaş Abak’a diyor ki yapabileceklerimden fazlasını yapacağım. İnanma kardeşim. Eski düşmandan dost olmaz. Çantayla geldiği pirim sözünü 300 bin Lirayı 7 günde bulamayan Tanju Özcan 3 günde 7 milyon lira para buldu kulübe. Bunun neresi samimiyet arkadaşlar.  

KİMSE BÖYLE UCUZ KAHRAMANLIK YAPMASIN 

Boluspor’un elindeki katlı otopark yıkılıyor yok. Park restoran alınıp kooperatife devrediliyor Boluspor’un elinde hiçbir şey yok. Gölcük’ü vermiş, Gölcük’ün nasıl verildiğini çok isteyen varsa ben size izah ederim. Kimse ucuz kahramanlık yapmasın. Ben başkana mesaj yazıyorum, mektup yazıyorum, başkan yardımcılarına haber gönderiyorum. Bugün, yarın, yarından sonra tamam tabii ki de belediye başkanı. Diyorum ki başkanım maddi olarak artık tükendik, siz bizim yanımızda durmuyorsunuz. Ben bugün itibariyle bu görevi bırakıyorum. İstifamdan 5 gün önce. Mesaj yazıyorum mesajımı okuyorlar ve birilerine göstermekle meşgul oluyorlar sadece. 

2 YILDA 93 MİLYON LİRA ÖDEMİŞİZ 

Sayın Necip Çarıkçı zamanında ben bu kıllı bacaklara para ödemem dediniz mi başkanım? Neden siz 14 tane futbolcunun, 7 tane yabancı futbolcunun transfer tahtasını kapatıp hala daha biz para ödedik. Bunları kim biliyor? Biz 93 milyon lira para ödemişiz 2 yılda arkadaşlar. Ve bunların 14 tanesi de geçmiş dönemdeki topçulara ve hala daha nerde oynadığı belli olmayan Hakan Canbazoğlu’nun Spor Toto gelirlerimize icra koyduğu 700 kusur bin lira, yine Spor Toto gelirlerimize icra geldi. Biz o kadar şerefsiz değiliz hakkımız olmayan parayı alacak kadar çiğ süt emmedik. O işleri kim nasıl yapar sizin taktirinize bırakıyorum.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir