Kıbrıscık müzisyenlerini arıyor!

Bolu Kıbrıscık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde 5 yaşından 15 yaşına kadar müzik ilgili olan çocukların Müzik Kulağı tarama testi yapıldı.

Kıbrıscık müzisyenlerini arıyor!
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Kıbrıscık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde 5 yaşından 15 yaşına kadar müzikle ilgili olan çocuklara Müzik Kulağı tarama testi yapıldı. Yetenek Taraması testinde çocukların sporda olduğu kadar müziğe de ilgili oldukları ortaya çıktı. Çocuklara gitar, bağlama, keman eğitimlerinin yanı sıra solfej eğitimleri de verilerek yeteneklerinin keşfedilmesi hedefleniyor.

Kıbrıscık İlçe Milli Eğitimi Müdürü İhsan Kazanç çocukların müzik gelişimi için 5 yaşından itibaren müzik eğitimi alması gerektiğini vurgularken Çocuk Gelişimi Eğitimi Uzmanı olan Mine Emen ise “Çocuklarınızın ilgi alanlarını desteklemek, onları farklı sanat dallarına yönlendirmek, yeteneklerini geliştirmek sanat ile iç içe, hayata daha mutlu bakan ve sosyalleşmekten keyif alan, özgüveni tam daha aktif ve pozitif çocuklar yetiştirebiliriz. Çocukların müzik yetenekleri, eğlenceli kurslarla geliştirilebilir" dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir