Khimki - Fenerbahçe Doğuş maçı hangi kanalda, saat kaçta?

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Turkish Airlines EuroLeague'de 29. hafta maçında Fenerbahçe Doğuş deplasmanda Khimki Moskova ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta rakibini Ülker Sports Arena'da 71-67 yenen temsilcimiz rövanş maçını da kazanarak rakibi karşısında 2'de 2 yapmak istiyor. Sarı-lacivertli ekip, geride kalan 28 maçta aldığı 20 galibiyet ve 8 yenilgiyle 2. sırada bulunuyor. Khimki ise 16 galibiyet ve 12 mağlubiyetle 6. sırada yer alıyor.

Khimki - Fenerbahçe Doğuş maçı hangi kanalda, saat kaçta?

29 Mart Perşembe günü TSİ 18:45’te Mytischi Arena’da oynanacak mücadele beIN Sports3kanalından canlı yayınlanacak. Ayrıca mücadele nesine.com üzerinden canlı ve şifresiz izlenebilecek.

8. maç olacak

Fenerbahçe Doğuş, ligin ilk yarısında yapılan maçta rakibini İstanbul’da 71-67 yenmişti. Öte yandan, Turkish Airlines EuroLeague'de tarihinde iki takım 8. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce yapılan 7 maçta Fenerbahçe’nin 5, Khimki’nin ise 2 galibiyeti bulunuyor.

Fenerbahçe Doğuş’ta Son Durum

Temsilcimiz, EuroLeague’in son ikili maç haftasını kayıpsız bir şekilde geride bıraktı. 20 Mart Salı günü 20:45’te Maccabi’yi konuk eden Fenerbahçe Doğuş, karşılaşmayı 87-73 galip bitirerek 19. galibiyetini aldı. Fenerbahçe Doğuş’ta Marko Guduric 23 sayı (5/6 üç sayı) ile yıldızlaştı. Luigi Datome 16, Kostas Sloukas 12, Jan Vesely ise 11 sayı üretti. Fenerbahçe, 22 Mart Perşembe günü TSİ 21:00’de ise Kızılyıldız’a Sırbistan’da konuk oldu. temsilcimiz, bu mücadeleyi rahat bir oyunun ardından 63-80 ile geçerek 20. galibiyetini elde etti ve Play-off’ta saha avantajını garantiledi. Fenerbahçe Doğuş’ta Ali Muhammed 25 sayıyla yıldızlaştı.

Fenerbahçe Doğuş, son resmi maçına ise Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde çıktı. Eskişehir Basket’i konuk eden Fenerbahçe, rakibini 79-69 mağlup ederek 19. galibiyetini aldı ve liderliğini sürdürdü. Temsilcimizde Melih Mahmutoğlu 16, Ahmet Düverioğlu ise 10 sayı üretti.

Khimki Moskova’da Son Durum

Başantrenörlüğünü Georgios Bartzokas’ın yaptığı Khimki Moskova’nın kadrosunda Alexey Shved, Thomas Robinson, Stefan Markovic, Sergey Monia, Andrey Zubkov, Malcolm Thomas, Charles Jenkins, James Anderson, Tyler Honeycutt, Marko Todorovic, Anthony Gill, Egor Vialtsev, Vyacheslav Zaytsev ve Ruslan Pateev gibi önemli isimler bulunuyor.

Khimki, bu sezon EuroLeague’de oynadığı 28 maçta 16 galibiyet elde etti ve 6. sırada yer alıyor. Rus temsilcisi, tarihinde ilk kez Play-off oynamayı da garantiledi.

Khimki, mücadele ettiği VTB Ligi’nde ise 18 maça çıktı ve dokuz galibiyet elde etti. Rus ekibi, VTB’deki son mücadelesinde Unics Kazan’ı ağırladı ve karşılaşmadan 80-83’lük yenilgiyle ayrıldı. Khimki, bu karşılaşmanın son çeyreğinde harika bir geri dönüşe imza atsa da son on dakikalık dilimi 30-17 önde kapasa da bu seri galibiyet için yeterli olmadı. Khimki’de Shved 19, Gill 18, Robinson ve Vyaltsev 14’er sayı üretti.

Khimki Moskova’da James Anderson, Tyler Honeycutt, Andrey Zubkov ve Dmitry Sokolov, sakatlıkları nedeniyle son EuroLeague maçında forma giymediler. Bu dört oyuncu, son VTB maçı olan Unics Kazan karşılaşmasını da kaçırdı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir