Kendilerini iple bacaya bağlayıp çatıdan kar kürüdüler

Kendilerini iple bacaya bağlayıp çatıdan kar kürüdüler
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber: Zeynep Sude Yavuz

Fotoğraf:  Metin Ferah

Bolu'da geçtiğimiz haftalarda meydana gelen yoğun kar yağışının durmasıyla birlikte vatandaşlar da kar temizliğine başladı. Saçaklarda oluşan sarkıtları ve çatılarda biriken karları kendi imkanları ile temizleyen vatandaşlardan bazıları vinç kullanırken bazı vatandaşlar da kendi yöntemleriyle temizlik yapıyor.

Bolu şehir merkezinde bir binanın çatısında kendini bacaya bağlayıp kar temizliği yapan iki vatandaş ortaya tehlikeli ama hayli ilginç görüntülerin çıkmasını sağladı.  Güvenliklerini bacaya bağladıkları iple sağlamaya çalışan vatandaşları görenler şaşkınlık içinde kar küreme çalışmasını izledi. Çatıdaki kişiler kısa süre içerisinde bellerine bağladıkları halat yardımıyla çatıda biriken karları temizledi. Kar temizlik işleminin bitmesinin ardından iki vatandaş sorunsuz bir şekilde çatıdan indi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir