Kazım Konak her yerde

“Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik” diyerek çıktığı Milletvekilliği yolunda gece gündüz çalışan AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, TBMM’ye gitmek ve orada Bolu’yu temsil etmek için gün sayıyor.

Kazım Konak her yerde
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

2009 yılından bu yana AK Parti Bolu teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev alan ve partili partisiz herkesin sevgisini kazanan Kazım Konak, son olarak Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti Bolu Milletvekili adayları arasında yerini aldı. 14 Mayıs seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı olarak gösterilen Kazım Konak, var gücüyle çalışmalara başladı.

“SEÇİMLERDEN TARİHİ ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”

Hem Bolu Merkezde hem de Bolu’nun diğer ilçelerinde vatandaşlarla buluşan Kazım Konak kendisine ve partisine gösterilen ilgiden oldukça memnun. 14 Mayıs akşamı AK Parti’nin yeni bir zaferle seçimden çıkacağına yürekten inandığını belirten AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, “Bolumuzda seçimlerden hem genelde hem de yerelde tarihi bir zaferle çıkacağız. Buna hiç şüphemiz yok. Bolulu hemşerilerimiz, halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve O'nun liderliğinde Türkiye'yi yeni yüzyıla taşıyacak kadrolara her zamankinden daha fazla destek verecektir. İnşallah yeni yüzyılda Bolumuz iktidarın çalışma ve yatırımlarından en güzel şeklide faydalanmaya devam edecektir” diye konuştu. 

“ŞEHRİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

14 Mayıs seçimlerinde Türkiye Yüzyılının inşası için canla başla, gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade eden Kazım Konak, “Cumhurbaşkanımızın ‘Türkiye Yüzyılı’ dediği bu büyük yüzyılın temellerini 14 Mayıs’ta hep birlikte atacağız. Bunun için Cumhurbaşkanımıza tüm gücümüzle çalışma sözü veriyoruz. O yüzden ‘Türkiye Yüzyılı’ için yarın değil, hemen şimdi diyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde şehrimiz ve ülkemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

“TÜRKİYE YÜZYILINI DOĞRU ZAMAN DOĞRU ADAMLA BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, “Türkiye Yüzyılını Doğru Zaman Doğru Adamla birlikte inşa edeceğiz” diyerek açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; “Milletimiz Kurtuluş Savaşından 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar her zaman bir ve beraber olmuş, birlikte yekvücut hareket etmiştir. Bugün de 85 milyon olarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz gerekmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bizim davamız birlik, beraberlik ve kardeşlik davasıdır. Ülkemizin yükselişinin milletimizin zenginliğinin önünde duracak hiçbir güç yoktur. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra çok daha güçlü, çok daha kararlı bir şekilde yatırım hamlelerimizi devam ettireceğiz. Bu seçimler ülkemizin kazanımlarının korunması ile yıkılması arasında geçecek bir seçimdir. Bu seçim ülkemizin kazanımlarını daha ileri taşımak isteyenlerle bu kazanımları yıkmak isteyenler arasında geçecek bir seçimdir. Güçlü ve büyük Türkiye’mizi daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacağız, Türkiye yüzyılını doğru zaman doğru adamla birlikte inşa edeceğiz inşallah.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir