Mengen Kaymakamı Yıldız müjdeyi verdi

Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız, selden dolayı yıkılan ve yeniden yapımına başlanan Ağalar Köyü ve Çayoba Mahallesine giden köprüde incelemelerde bulundu.

Mengen Kaymakamı Yıldız müjdeyi verdi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında Mengen Kaymakamı olarak atanarak göreve başlayan Fatih Yıldız, ilçedeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İlçe merkezi ve köylerde gerek kurum ziyaretleri gerçekleştiren gerekse yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek işine özen gösteren Kaymakam Fatih Yıldız, vatandaşların takdirini kazanıyor. Kaymakam Yıldız son olarak ise geçtiğimiz yıllarda meydana gelen yoğun yağışlar sonrası oluşan sel ve taşkınlar nedeniyle Ağalar Köyü ve Çayoba Mahallesine giden köprü alanına gitti. Yeni köprü yapımını yerinde inceleyen Kaymakam Yıldız, ilgili kişilerden brifing aldı. Kaymakam Yıldız, çalışmaların kısa süre sonra tamamlanarak yeni köprünün en yakın zamanda vatandaşların hizmetine açılacağı müjdesini verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir