Kaymakam Yıldız göreve başladı

108. Dönem Kaymakamlık Kursu’nu başarıyla tamamlayan Kaymakam adaylarının kura töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirildi. Kura çekimi sonrası Aşçılar Diyarı Mengen’e de yeni Kaymakam ataması yapıldı. 1996 İstanbul doğumlu Fatih Yıldız, Mengen’in yeni kaymakamı oldu.

Kaymakam Yıldız göreve başladı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Geçtiğimiz günlerde ilçeye gelerek Makamına oturan Kaymakam Fatih Yıldız, göreve resmen başladı. Kaymakam Yıldız, göreve başlar başlamaz ilçede yürütülen çalışmaları yerinde görmek üzere inceleme gezilerine çıktı. Kaymakam Yıldız ayrıca esnaf ziyaretlerinde de bulunarak hayırlı işler temennisinde bulundu. Gökçesu beldesinde ilköğretim haftası programına katılan Yıldız, Dereköy’de bulunan şehit ailelerini ve şehit mezarlarını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

FATİH YILDIZ KİMDİR?
4 Ekim 1996 tarihinde İstanbul’da doğan Kaymakam Fatih Yıldız, ilk ve orta öğretimini İstanbul’da tamamlamıştır. Daha sonra 2019 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Kaymakam Yıldız İstanbul Barosunda kısa bir süre avukatlık stajını yaptıktan sonra 2020 yılında Sakarya Valiliği Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etmiştir.
Aynı yıl sırasıyla Sinop ve Sivas illerinde mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajlarını tamamlayan Kaymakam Yıldız, Kastamonu/Tosya ve Çanakkale/Ezine ilçelerinde Kaymakam refikliği görevlerini tamamlamıştır. Daha sonra Balıkesir/Manyas ve Sivas/Gölova ilçelerinde bir yıl süreyle vekâleten Kaymakamlık görevlerini yerine getirmiştir.
2022 yılında Ankara Üniversitesi TÖMER Dil Kursunda 5 ay süreyle Arapça dil eğitimi almış ve aynı yıl 8 ay süreyle dil eğitimi ve bilgi görgü artırımı maksadıyla Katar’ın başkenti Doha’ya görevlendirilmiş ve orada Katar Üniversitesinde eğitim almıştır.
Ardından ülkemizde yaşanan 6 Şubat 2023 ve devamı tarihli depremlerle ilgili olarak yurtiçi ve yurtdışında bir takım görevler üstlenen Kaymakam Yıldız, yurtiçinde üç ay süreyle Hatay ili Samandağ ilçesinde koordinatör Kaymakam olarak görev yapmıştır.
19.09.2023 tarihinde Mengen Kaymakamı olarak göreve başlamıştır. Evli olup İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir