Kavganın sebebi "Koltuk sevdası"

Kavganın sebebi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İYİ Parti eski İl Başkanı Mehmet Aydın  31 Mart yerel seçimlerinde CHP kontenjanından giren İYİ Partili belediye meclis üyelerinin "Neden hala partilerine dönmediler?" eleştirisine İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş isim vermeden cevap verdi. Örnekbaş, Aydın'ın eleştirisine "Siyaset eskileri bizim birliğimizi bozamaz" dedi. Örnekbaş açıklamasının devamında 23 Haziran İstanbul seçimlerini değerlendirmiş ve yaptığı yoruma Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay cevap vermişti.

İLK VİRAJDA DA SAVRULURLAR

Yaşanan siyasi tartışmaya AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Burak Balaban'da sosyal medyada yaptığı yorumla katıldı. Balaban İYİ Parti içinde yaşanan durumun "Koltuk sevdasından" kaynaklandığını ifade etti. Balaban Facebook kişisel hesabında şu iletiyi paylaştı "AK Parti'nin de farkı şudur; İl başkanı yada herhangi bir partili dava arkadaşlığı yaptığı önceki il başkanına veya partidaşına "Siyaset eskisi" demez... Daha dün kurulan partide bunları bekleyenler hüsrana uğrarlar, çünkü  onlar yola dava için değil koltuk için çıkmışlardır ve ilk virajda da savrulurlar...

BALABAN'A BANDAKÇIOĞLU'NDAN DESTEK GELDİ

Balaban'ın yaptığı iletiye bir destek de CHP Belediye Meclis Üyesi Cumhur Bandakçıoğlu'ndan geldi. Bandakçıoğlu yaptığı ileti yorumunda "Seviye önemli" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir