KAVGALAR TURNUVAYA GÖLGE DÜŞÜRDÜ

Her yıl ilimizde düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvası amacını aşarak kötü görüntülere sahne olan ve adeta savaş alanına dönen maçlarıyla tartışılmaya başlandı.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Her yıl ilimizde düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvası amacını aşarak kötü görüntülere sahne olan ve adeta savaş alanına dönen maçlarıyla tartışılmaya başlandı. Dün akşam oynanan Bahçeköy-Karca Köyü maçının 35. dakikasında sahada çıkan kavga tribünlere kadar sıçradı. 
Karaçayır’a binlerce taraftar çeken turnuva artık yaşanan büyük olaylar sonrası yapılsın mı, yapılmasın mı diye tartışılmaya başlandı. Bu sene Yuva-Alıçören kavgasından sonra Bahçeköy-Karca maçıyla da futbol kavgaları devam etti. Dostluğun ön planda olması planlanan turnuvada yaşanan olaylar hem güvenlik güçlerini hem de turnuvayı düzenleyen komiteyi zor durumda bıraktı. Futbolseverlerin büyük bölümü yaşananlardan rahatsız olduklarını belirtip turnuvanın iptal edilmesini ve bir daha düzenlenmemesi gerektiğini tartışıyor. Bahçeköy Karca Köyü maçıyla ilgili kararın ASKF ve Tertip Komitesi tarafından bugün açıklanması bekleniyor.

 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir