Kartalkaya'da turizmcilerin yüzü gülüyor

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Kartalkaya’da sezon tatilcilerin gösterdiği ilgi ile birlikte beklenen rakamların üzerinde gerçekleşiyor. Sömestr tatili ile birlikte kar kalınlığının ülkede en yüksek seviyeye ulaşması tatilcilerin rotasını Kartalkaya’ya çevirdi. Beklenenin üzerinde gerçekleşen ilgi turizmcilerin yüzünü güldürdü.

MÜŞTERİLERİMİZDEN ÇOK GÜZEL DÖNÜŞLER ALIYORUZ

Grand Kartal Oteli Genel Müdürü Emir Aras, Kartalkaya’da devam eden sezonla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı “Sezonumuz erken başladı ama kar olmadığı için ve yüksek sıcaklıklardan dolayı biraz geç açtık. Çok güzel kar yağdı. Şuan Türkiye’de en yüksek kar kalınlığı Kartalkaya’da. Sezonumuz çok iyi gidiyor. Pandemiden dolayı kapasitemizin yüzde yetmişini kullanıyoruz. 166 odamız olmasına rağmen 120 oda ile hizmet veriyoruz. Bu yüzden müşterilerimizden çok güzel dönüşler alıyoruz. Sömestr ve yoğunluk olmasına rağmen sosyal mesafeler korunabiliyor, restoranımızda, lobilerde ve localarda sağlıklı koşullar için gerekli boşluklar oluşturulmuş durumda. Müşterilerimiz bu alanları rahat rahat kullanabiliyorlar.

BİZİM İÇİN İYİ BİR BAŞLANGIÇ OLDU

Kayak merkezimize yerli turistler ilgi gösteriyor. Bu yıl yabancı turistlerin, özellikle Rusların ilgisinin olduğunu görüyoruz. Avrupa kapılarının kapalı olması sebebiyle Ruslar acenteler aracılığıyla bu yıl kar tatilini burada geçirmeyi tercih ediyorlar. Bizim için bu durum yeni bir başlangıç oldu. Oteller Rus misafirlerle dolu diyemem ama Rusların kayak tesislerine yoğun bir ilgisi var. Gelecek sezonlarda bu sayının daha çok artacağını düşünüyoruz. Bu durumun dışında şuan sezon beklentimizin üzerinde gidiyor. Bu durumdan dolayı mutluyuz. Bu günlerde havalar biraz sıcak ama önümüzdeki hafta sıcaklıklar -20 derecelere düşüyor çok güzelde bir kar geliyor. İnşallah sezonu Nisan ayına kadar açık tutmayı planlıyoruz.

TEDBİRLER ÜST DÜZEY SEVİYEDE

Pandemi tedbirleri bizde en yüksek seviyede. Otelimize günübirlik misafir kabul edilmiyor. Güvenlik tarafından sadece rezervasyonu olan misafirler alınıyor. Girişlerde yine rutin kontrollerimiz devam ediyor. Ateşler ölçülüyor. HES kodları alınıyor. Gerekli bütün kontroller sağlanıyor. Odalar sürekli havalandırılıyor. Doğal havlandırma ve dezenfektasyon makineleri alındı. Lobide ve restoranlarımızda özel makinelerimiz var sürekli havayı temizliyor. Bizim doğal havalandırma sistemimiz vardı bütün bunların üzerine ek makinler aldık. Bütün ortak kullanım alanlarında tedbirleri üst düzeyde almaya çalıştık.  

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir