KAPTAN SANTOS'UN VEDASI

KAPTAN SANTOS'UN VEDASI
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Boluspor forması ile 2 sezonda 59 karşılaşmada forma giyen ve bu karşılaşmalarda 17 gol atıp, 8 asist yapan Andre Santos, Bolu’da bulunmaktan gayet mutlu olduğunu söyledi. Boluspor’la Süper Lig’de oynamak istediğini, ancak bu hedefi gerçekleştiremediklerini belirten Brezilyalı yıldız, Boluspor’un hedefinden şaşmadığını, Süper Lig hedefine ulaşmak için mücadeleye devam edeceğini ifade etti.

Boluspor forması giymenin kendisi için bir gurur olduğunu vurgulayan Santos, kendisine gösterilen ilgi ve dostluktan dolayı Boluspor kulübü başkanı ve yöneticilerine, kulüp çalışanlarına, Boluspor taraftarlarına ve tüm Bolu halkına teşekkür etti.

Kariyerine bir sene daha devam etmek istediğini kaydeden Santos, bu bir senenin Türkiye’de olmasını istediğini ancak şu anda kendisinin de bu konuda net bir şey söyleyemediğini sözlerine ekledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir