Kamuoyunu mutlu eden haber...BOLU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI HAREKETE GEÇTİ....EMİNE MURTEZAOĞLU ERGÜL'E YURTDIŞI ÇIKIŞ YASAĞI

Kartalkaya'da meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği Grand Kartal Otel yangınıyla ilgili soruşturma sürerken, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından otel sahibi Halit Ergül'ün eşi ve aynı zamanda şirket ortağı olan Emine Murtezaoğlu Ergül'e adli kontrol tedbiri ve yurtdışına çıkış yasağı konuldu.

Kamuoyunu mutlu eden haber...BOLU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI HAREKETE GEÇTİ....EMİNE MURTEZAOĞLU ERGÜL'E YURTDIŞI ÇIKIŞ YASAĞI
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Tüm dünyada gündem olan ve 78 vatandaşımızın hayatını kaybettiği Grand Kartal Oteli ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Soruşturmanın ilk günlerinde otelin sahibi ve işletmecisi olan Ergül Ailesinden Halit Ergül ve damadı Emir Aras tutuklanmıştı. 

Grand Kartal Otel'de yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden Ceren Yaman Doğan ve Lalin Doğan’ın aile avukatları, yönetim kurulunda yetkili otel sahibi Halit Ergül’ün eşi ve kızları için tutuklama talebinde bulunduklarını açıklamışlar ve ailenin mal varlıklara tedbir konulması gerektiğini kamuoyu ile paylaşmışlardı. Ailenin Avukatı Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz'ın, "Bu durum göz ardı edilirse ileride Emine Murtezaoğlu Ergül ve kızlarını yurtdışında zevki sefa içinde yaşarken görmemize neden olabilir. Bu toplum vicdanını bir kere daha yaralar" şeklindeki sözleri toplumda büyük yankı uyandırmıştı. 

BOLU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI HAREKETE GEÇTİ

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Halit Ergül'ün eşi ve aynı zamanda Grand Kartal Oteli hissedarı olan Emine Murtezaoğlu Ergül hakkında adli kontrol tedbiri ve yurtdışına çıkış yasağı getirdi.

Kamuoyunda memnuniyetle karşılanan karar, faciada sorumluluğu bulunan herkesin adalet önünde hesap vermesi yönündeki toplumsal beklentiyi bir kez daha gündeme getirdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir