KABLO HIRSIZLARI JANDARMA DENETİMİNDEN KAÇAMADI

KABLO HIRSIZLARI JANDARMA DENETİMİNDEN KAÇAMADI
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timi tarafından Kıbrıscık yolu üzerinde gerçekleştirilen denetimde bir araç durduruldu. Kontrol sırasında aracın içerisindeki M.A. (30) ve E.Ç. (25)'nin şüphe çeken hareketleri sonrasında ekipler tarafından araç içerisinde detaylı arama gerçekleştirildi. 

Arama sonucunda otomobilin arka koltuğunda ve bagajında 20 metre uzunluğunda kafes tipi tel çit, 3 metre uzunluğunda bakır kablo, define aramaları için kullanılan bakır düzenek, kazma ve kürek bulundu.

M.A. ve E.Ç. verdikleri ifadelerde, Gölcük Tabiat Parkı yolu üzerinde bulunan otel inşaatından çaldıkları kabloları ve bahçe tellerini gündüz orman içine sakladıktan sonra, gece sanayide sattıklarını itiraf eden hırsızlar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adli makamlarca adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir