İzzet Baysal Caddesi değişiyor

İzzet Baysal Caddesi değişiyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin, Bolu Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü ile birlikte yapacakları çalışmaların ardından önümüzdeki sene İzzet Baysal Caddesi'nde yenileme yapılacağını ve cadde üzerinde bulunan ev ve binaların boyanacağını belirtti. 

“CADDE ÇOK RENGARENK DE OLMAYACAK TEK RENK DE OLMAYACAK” 

Bolu Belediyesi'ne hibe edilen 8 bin metrekare boyanın üzerine de ekleme yaparak İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan ev ve binaların boyanacağını belirten Başkan Yardımcısı Tekin, “Biz İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan bütün ev ve binaları fotoğrafladık. Onları çıkartıp bilgisayar ortamına geçirdik. Tek tek dışlarını boyadık, nasıl olacağına baktık ama bütün yüzeyler boyanamıyor tabi. Bazılarında mermer kapl, onlara boya tutmuyor. Bütün analizleri yaptık. Gücümüzün yettiği kadar vatandaşlarla konuşup buralarda caddenin temiz gözükmesi için çalışma yapacağız. Caddede yapacağımız ev ve bina boyama işleminde cadde çok rengarenk de olmayacak tek renk de olmayacak” dedi. 

“İZZET BAYSAL CADDESİ'NİN TRAFİĞE AÇILMASI ASLA MÜMKÜN DEĞİL” 

Bolu Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü'nün İzzet Baysal Caddesi'ni yenilemek için bir proje çizdiğini ve caddenin trafiğe açılmasının mümkün olmadığını belirten Başkan Yardımcısı Tekin, “Etüt Proje Müdürlüğümüz, İzzet Baysal Caddesi'ni güzelleştirmek anlamında bir proje çizecek. Caddeyi biraz daha hareketlendirmek için bazı çalışmalar yapmak istiyoruz. Onunla beraber caddede bulunan ev ve binaların boyama işlemini yapıp orayı yenileyeceğiz. Caddenin kapanmasında esnafa artı da oldu, eksi de. Bu tür yerleri kapatmadan önce ara sokaklarda geçişler oluşturursunuz, ondan sonra ana caddeyi kapatırsınız. Ama burada böyle bir çalışma olmadığı için vatandaş da arabasını park edemeyeceği yere gitmek istemiyor. O yönde esnaf biraz mağdur. Esnafın caddenin kapanmaya bakış acısı ile vatandaşın bakış açısı çok farklı. İzzet Baysal Caddesi'nin trafiğe açılması asla mümkün değil. Bununla ilgili seçimden sonra bir çalışma yapmıştık. Çalışmalara başlayıp inşallah seneye de harekete geçeceğiz. Buradaki çalışmaları da yine Etüt Proje Müdürlüğümüz yapacak” ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: Bolu Takip

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir