İzmir'deki Yarenler başkanını seçti

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi kararına karşı Danıştay’a ilk davayı açan sivil toplum kuruluşu olarak Bolu kamuoyunda adından söz ettiren İzmir Bolulular Derneği, yeni başkanını seçti. Derneğin yeni başkanı Saip Özpenpeci oldu. 

Ramada Encore Otel’de düzenlenen genel kurul toplantısına izmir’de yaşayan Bolulular yoğun ilgi gösterdi. Genel kurul toplantısı eski başkan Güner Güney’in açılış konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Faaliyetlerin ve gelir gider tablosunun ibrasının ardından blok liste oylanarak yeni yönetim kurulu belirlendi. 

Yapılan oylamanın ardından, Saip Özpenpeci Başkan, Erdoğdu Özcan Başkan Yardımcısı, Cahide Özcan Başkan Yardımcısı, Levent Arslan Sayman (Muhasip) Ertuğrul Turan Genel Sekreter, Erdoğan Yüksel ve Turgut Bozoğlu Üye olarak yeni yönetim kurulunu oluşturdular. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir