
“MÜZİK İLE VERİLECEK EĞİTİM ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLAYACAKTIR”
Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından tüm çocuklarda olduğu gibi özel eğitime gereksinim duyan çocuklarda da derslerin müzik eğitimiyle desteklenmesi gerektiği belirtilerek müzik atölyesinde kazandırılması hedeflenen becerilerin akademik ve sosyal hayatta öğrencileri bir adım daha öne taşıyacağı vurgulandı.
“HER ÇOCUĞUMUZUN EN AZ BİR ENSTRÜMAN İLE TANIŞMASINI İSTİYORUZ”
Her öğrencinin en az bir enstrüman çalmayı öğrenmesini hedeflediklerini belirten Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri “Ahşap Atölyesi, Bilişim Sınıfı ve Müzik Atölyesi ile çocuklarımızın bireysel yeteneklerinin yanı sıra ekstra alanlarda da yeteneklerini ortaya çıkartmak istiyoruz. Bunların dışında yenilikçi projelerimiz yeni yıl ile birlikte tek tek çocuklarımızın hizmetine sunulmaya devam edecek. Özel eğitimi, sınıf ortamının yanı sıra kurum içinde açtığımız bu atölyeler ile farklılık yaratan projelerimizle daha geniş bir alana yaymak ve ilerlemekte olan özel eğitim sistemine entegre etmek istiyoruz “ dediler.
KAYITLAR HIZLA DEVAM EDİYOR
Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde ayrıca kayıtların hızlı bir şekilde devam ettiği öğrenilirken, bilgi için tüm vatandaşlarımızın 0538 700 09 20 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini ve Köroğlu Mahallesi Berrak Sokakta bulunan kurumlarını ziyaret ederek hazırlanan projeleri de yerinde görebilecekleri ayrıca detaylı bilgi alabilecekleri ifade edildi.































