İYİ PARTİLİLER ÇOK MUTLU

İYİ PARTİLİLER ÇOK MUTLU
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

30 Mayıs günü saat 11.00’de düzenlenen toplantı, hafta içi ve öğle saatlerinde düzenlenmesine rağmen oldukça kalabalıktı. Ankara Arenayı hınca hınç doldurulan partililerine hitap eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘Milletle Sözleşme’ adını verdiği vaad programını açıkladı.

TRT’nin özelleştirilmesi, Passolig’in kaldırılması, banka takibine düşen borçların devlet tarafından ödenmesi, yüksekokul mezunlarına kısa dönem askerlik, iş bulana kadar her mezun gence vatandaşlık maaşı bağlanması, memur katsayısının bütün çalışanlarda 3600’le eşitlenmesi ve askeri okullarla GATA’nın yeniden açılması, hiç kimseden sınav ücreti alınmaması gibi vaatlerini sırasıyla anlatarak açıklayan Akşener, programın sonunda illerin adaylarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Alfabetik sırayla sahneye davet edilen adaylar arasında ise İyi Parti Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Aydın fark yarattı. Diğer adaylardan farklı olarak Bolu adayları İrfan Bayar, Nimet İnce ve Mehmet Aydın’la bir süre sohbet eden Akşener, Aydın’la baş başa da görüştü. Diğer adayların uzun bekleyişinin ardından fotoğraf çekiminin sona ermesinin ardından Bolu heyeti Ankara’dan memnun ayrıldı.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir