İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA HALİL ÇELİK ATANDI

İYİ Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığına Halil Çelik atandı. Çelik, atama belgesini İYİ Parti Kültür ve Gençlik Politikaları Başkanı Mehmet Aslan'ın elinden aldı.

İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA HALİL ÇELİK ATANDI
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

İYİ Parti de değişim devam ediyor. İYİ Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı olarak  Halil Çelik atandı. Halil Çelik atama belgesini İYİ Parti Kültür ve Gençlik Politikaları Başkanı Mehmet Aslan'ın elinden aldı. Çelik kendisini bu göreve layık gördükleri için İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı  Mehmet Aslan'a, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Murat Güler'e ve teşekkür ederek, Bolulu gençlere geleceklerine sahip çıkmaları çağrısında bulundu. Çelik, “Bolu'daki bütün gençlerimizi, zehir tacirlerine karşı, emperyalist maşası cumhuriyet düşmanlarına ve etnik bölücülere karşı ülkelerine sahip çıkmaları adına İYİ Parti saflarına bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir