İTFAİYE ERLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

İTFAİYE ERLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Tekke Işıklar Köyü’nde 5 Mayıs 2018 yılında çıkan yangına müdahale etmek için yola çıkan itfaiye köpük aracı köye giden yolda şarampole yuvarlandı. 1 İtfaiye eri olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan hastanede hayatını kaybetti.

Tekke ışıklar köyünde henüz belirlenemeyen nedenler kaynaklı çıkan yangın rüzgârın etkisi ile kısa sürede bütün köyü saran alevler köylülere zor anlar yaşattı. Bolu belediye itfaiye müdürlüğü ekiplerine Mengen ve Gerede’den de takviye geldi 5 ev tamamen yandı.

ERLERİMİZ ŞEHİT OLDU

Bolu İtfaiye Müdürlüğü yangın alanına giderken şarampole yuvarlandı. Kazada İtfaiye eri Erhan Yazkan olay yerinde hayatını kaybederken, kazadan ağır yaralı olarak kurtulan ve hastaneye kaldırılan Aykut Kabakcıoğlu da daha sonra hayatını kaybetti.

RAHMETLE ANIYORUZ

Yangına müdahaleye giderken şarampole yuvarlanarak şehit düşen Bolu İtfaiye müdürlüğünde görev alan itfaiye erleri Erhan Yazkan ve Aykut Kabakçıoğlu şehit düştüler. Mezarları başında ve itfaiye müdürlüğünde şehitlerimiz için düzenlenen törende hakları bir kez daha yad edildi. Şehit itfaiyecilerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir