İşte örnek taraftar

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Gergin anların yaşandığı Boluspor Olağan Kongresinde Bahadır Tandoğan isimli Boluspor taraftarı kürsüye çıkarak tüm camiaya örnek olacak bir davranış sergiledi. Kongrenin sonunda dilek ve temenniler kısmında söz alan Bahadır Tandoğan, Boluspor'un mali açıdan zor bir dönemden geçtiğini belirterek, Boluspor'a gönül veren herkesin bu zorlu dönemde takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti. Tandoğan birlik ve beraberlik için ilk ateşi kendi yakmak istediğini ifade ederek Boluspor'a 50 bin TL bağışladığını söyledi. Tandoğan'ın birlik beraberlik dolu konuşması ve yaptığı bağış kongre üyeleri tarafından uzun süre alkışlandı.

7 yaşından beri Boluspor tribününde yer aldığını vurgulayan Bahadır Tandoğan, Boluspor camiasını birlik ve beraberlik içinde görmeyi çok arzuladığını, kendisinin bir ateş yakarak Boluspor'u el birliği ile başarı dolu günlere taşımak istediğini belirtti. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir