İşte belediyenin kurduğu oyun parkında ağır yaralanan çocuk

Bolu Belediyesi tarafından Alpağut Mahallesi’nde kurulan ve sonradan kaldırılan çocuk parkında kafasına aldığı darbe sonrası beyin kanaması geçiren minik Ezel yoğun bakımdan çıktı.

İşte belediyenin kurduğu oyun parkında ağır yaralanan çocuk
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesi tarafından Alpağut Mahallesi’nde kurulan ve mahalle halkının imza toplayarak kaldırılması sağlanan, şimdi de Umutkent mahallesine kurulan çocuk oyun parkında arkadaşları ile oyun oynadığı sırada parka bulunan bir demir oyuncak parçasının kafasına çarpması sonucu ağır yaralanan Ezel Yılmaz yoğun bakımdan çıktı.

Bilindiği üzere Bolu Belediyesi tarafından Alpağut Mahallesi’nde kurulan ve mahalle sakinlerinin uygun bulmadığı için kaldırılmasını imza toplayarak isteyen mahalle halkının bu talebi park oradan kaldırılarak yerine getirilmişti. Şimdi ise belediye tarafından aynı park aynı oyuncaklar ile Umutkent mahallesine kurulmaya başladı. Umutkent mahallesinde de başta muhtar olmak üzere vatandaşlar çok güvenli bulmadıkları bu oyuncak parkının mahallelerine kurulmasına karşı çıkıyorlar.

 Çocuk oyun parkı Alpağut mahallesinde iken okula gittiği sırada arkadaşları ile oyun parkındaki oyuncaklarda oynamaya başlayan Ezel Yılmaz isimli çocuğun kafasına bir demir oyuncak parçası çarpması sonucu beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma alınmıştı. Bolu Abant İzzet baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başarılı bir ameliyat geçiren Ezel Yılmaz bugün yoğun bakımdan çıkarılarak çocuk sağlığı servisine alındı.

ACILI ANNEDEN BELEDİYEYE SİTEM DOLU SÖZLER

Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör hem ölümden dönen minik Ezel'i hemde ailesini hastanede ziyaret etti. 

Anne Müjgan Yılmaz bugüne kadar belediyeden 1 kişinin bile kendilerini arayarak geçmiş olsun dileği nezaketini gösteremediklerini ifade ederek, "Çok sancılı günler geçirdik. Kızımız günlerce ölümle pençeleşti. O oyun parkında çocukların can güvenliği için hiç bir tedbir alınmamış. Biz parkı bu şekilde yapanlardan şikayetçiyiz. Kızım yoğun bakımdan çıktı. Şu an ağrıları var ama iyleşmesi için herkesin duasını bekliyoruz. O zor günlerimizde başta Belediye Başkanı Tanju Özcan olmak üzere belediyeden 1 kişi bile arayıp durumunuz nedir diye sormadı. Başkan Tanju bey bugün kendisi bizi ziyaret etti. Kırgınlığımı kendisine de ilettim" dedi. 

KAYNAK: Bolu Gazetesi

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir