İspanyol gezgin sim kart almak için Bolu'ya uğradı

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Kırgızistan'dan İspanya'ya gitmek için yola çıkan İspanyol Gezgin Antonie Molliner'ın yolu Bolu'ya düştü. Telefonuna sim kart almak için Bolu şehir merkezine giren Antonie Molliner'ın devasa boyutlardak arazi aracını gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

Rusya-Gürcistan sınırında 5 gün bekledim

15 gün önce Kırgızistan'dan yola çıktığını ve yoldan geçerken telefonuna sim kart almak için Bolu'ya girdiğini söyleyen Antonie Molliner "Kırgızistan'dan yaklaşık 15 gün önce İspanya'ya gitmek için yola çıktım. Rusya'ya geldiğimde Gürcistan'a geçebilmek için 5 gün sınırda bekledim. Savaştan dolayı Rusya sınırını aşmam bir hayli zor oldu. Gürcistan'dan sonra Türkiye'ye giriş yaptım. Şimdi de Bolu'dayım. Telefonuma sim kart almak için şehir merkezine girdim. Bolu'ya ilk defa geldim. Gezme fırsatım olmadı. Fakat gördüğüm kadarıyla Bolu çok yeşil ve güzel bir yer.  İspanya'ya dönmek zorundayım. O yüzden bu seyahatimde Bolu'yu gezme fırsatım olmayacak. Fakat daha sonraki seyahatimde buradaki güzellikleri görmek için Bolu'yu gezi rotalarıma alacağım" dedi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir