
“Makam için değil, güçlü bir gelecek için adayım”
Basın mensuplarının karşısına çıkan Öztürk, adaylık kararını “Bir makam için değil, şoför esnafımızla birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etmek için buradayız” sözleriyle duyurdu.
“Adaylığımı engelleyecek hiçbir yasal sorun yok”
Bazı çevrelerde çıkan söylentilere de açıklık getiren Öztürk, “Adaylık sürecimle ilgili herhangi bir hukuki engel bulunmamaktadır. Algı oluşturmaya çalışanlara karşı cevabımız net” dedi.
Hazır projelerle geliyor
Taksi, minibüs, kamyon, servis ve çekici esnafını kapsayan projeler hazırladıklarını belirten Öztürk, “Şoför esnafımızın yükünü hafifletecek somut adımlar atacağız. Odamızın tüm üyelerinin hakkını kararlılıkla savunacağız” şeklinde konuştu.
“Sandığa gelin, geleceğinize sahip çıkın”
Tüm oda üyelerini sandığa davet eden Öztürk, “Seçimin sonunda kazanan odamız ve esnafımız olacak. Üyelerimize güveniyoruz. Lütfen sandığa gelin ve iradenizi yansıtın” çağrısında bulundu.



































