İsmail Demir'den Acı Haber

İsmail Demir'den Acı Haber
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu merkeze bağlı Tekke Işıklar köyünde yaşayan 71 yaşındaki İsmail Demir, 15 Nisan tarihinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Ailesi  ve köylüler tarafından köy çevresinde aranan Demir, bulunamayınca jandarma ekiplerine bildirildi. 

İhbar edildikten sonra Demir'in yaşadığı köye, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, AFAD ekipleri sevk edildi. Ormanlık alanda ve dere yataklarında geniş arama çalışması başlatan ekip Demir'e ulaşamayınca arama çalışmalarını sonlandırdı. 

DEMİR, ÇOBAN TARAFINDAN BULUNDU

Bolu merkeze bağlı Tekke Işıklar köyü ve Dörtdivan arasındaki Ayı Deresi mevkiinde hayvanlarını otlatan çoban dere kenarında bir kişinin hareketsiz yattığını gördükten sonra jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çobanın ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, kişinin kayatını kaybettiğini ve detaylı incelemelerin ardından 23 gündür kayıp olan İsmail Demir olduğunu tespit etti. 

Demir'in cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından, ölüm sebebinin belirlenmesi için Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığına kaldırıldı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir