İSMAİL AKGÜL MHP'DEN İSTİFA ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, partisinden istifa etti.

İSMAİL AKGÜL MHP'DEN İSTİFA ETTİ
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, aralarında Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün de bulunduğu 3 milletvekilinin istifasının istendiğini duyurdu. Parti tarafından istenen istifa dilekçelerini hazırlayan milletvekillerinin istifaları kabul edildi.

İSTİFAYI SEMİH YALÇIN DUYURDU

MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Semih Yalçın yaptığı açıklamada, "Parti içinde devam eden bir inceleme mucibince  Isparta  Milletvekilimiz Hasan Basri Sönmez’in, Bolu Milletvekili İsmail Akgül’ün ve Kilis Milletvekili Mustafa Demir’in istifaları istenmiş, müteakiben de istifa dilekçeleri kabul edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine arz olunur…" ifadelerini kullandı.

3 milletvekilinin de istifa nedenleri henüz öğrenilemezken, İsmail Akgül, X hesabından konu ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Liderimizin, partimizin ve teşkilatlarımızın son nefesimize kadar emrindeyiz. Liderimizin yanından bir adım geri adım atmayacağız. Verilen karar başımız üstünedir” ifadelerini kullandı.

İsmail Akgül’den konuyla ilgili olarak X hesabından şu paylaşımı yaptı:


 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir