İşçişleri Bakanlığı soruşturma izni verdi

AK Parti İl Başkanı Suat Güner'in sosyal medyadan ve özellikle AK Parti sayfasından yapmış olduğu paylaşım dikkat çekti. Güner, "Tanju Özcan ve şürekâsı için hesap vakti yaklaştı" dedi.

İşçişleri Bakanlığı soruşturma izni verdi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

'Hesap vakti yaklaştı' başlığıyla bir paylaşım yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner "Müracaat edilir edilmez geçirdiği uykusuz gecenin ardından Adliyeye koşturup hakkındaki yolsuzluk ve usulsüzlük klasörlerini alıp basın toplantısı yapan ve "içi boş" diyen Tanju Özcan ve şürekâsı için hesap vakti yaklaştı" dedi.

Bilindiği üzere AK Parti Bolu İl Başkanlığı 100 iddia ile Tanju Özcan hakkında dosya sunmuştı. Aylardır süren çalışmanın ardından İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin bazı ciddi bulgulara ulaştığı öğrenildi.

Köroğlu Kooperatifi mercek altında

40'dan fazla iddia hakkında verilen soruşturma izni içinde son günlerde gündemden düşmeyen Köroğlu Kooperatifi ile ilgili de önemli tespitler bulunduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanlığı müfettişleri tespit etmiş

Bu gelişmelerin ardında Acil koduyla hukukçuları toplantıya çağıran İl Başkanı Suat Güner sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın iliklerine kadar yolsuzluk ve usülsüzlük içinde yüzdüğünü ifade ederek, " İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş tespitlerine göre; Tanju Özcan iliklerine kadar yolsuzluk ve usulsüzlük çamurunda yüzüyor. Hemen hemen tüm Başkan Yardımcısı atamaları usulsüz, onlarca müdür ataması ile haksız menfaat sağlandı, onlarca ihaleden milyonlarca lira haksız menfaat temin edildi, Tanju Özcan'a inanarak işlem yapan onlarca memur ve personelin sorumlu olduğu tespit edildi. Bolu bu tarihi utançtan kurtulacak" şeklinde açıklama yaptı.

İtiraz hakları var

Belediye Başkanı Tanju Özcan, ilgili Baskan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile çok sayıda personeli kapsayan Soruşturma İzni için ilgililerin itiraz hakkı bulunuyor.

KAYNAK: Bolu Gazetesi

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir