İlkay Bayrak'tan seçim sonucu açıklaması

Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak 31 Mart Seçimleri’nin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İlkay Bayrak'tan seçim sonucu açıklaması
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İlkay Bayrak yaptığı açıklamada "Üç aylık yoğun ve kısıtlı imkanlarla yürüttüğümüz bir seçim sürecini geride bıraktık. Tek başıma çıktığım bu yolda Zafer Partili Atatürkçü , Genç fişek gibi kardeşlerim bana sahip çıktılar, destek oldular. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Yine İl Başkanımız Serdar Çuhadar bu süreçte yoldaşım oldu, kendisine de teşekkürlerimi sunarım.
Ben bu süreç ve öncesinde söylediğim her sözün, her iddianın arkasındayım. Bunları da imkan bulabildiğim her ortamda en yüksek tondan haykırdım. Bundan sonra da haykırmaya devam edeceğim. Modern çağın dijital hafızası internet veri tabanında hepsi kayda geçti. Günü geldiğinde Atatürkçülük ve Cumhuriyetçilik istismarı yapanların maskeleri düştüğünde herkes Google'a girip baktığında oradan gerçekleri haykırdığımı görecek. 
Ben doğru bildiğimi, hak bildiğimi söylemekten hiç bir zaman imtina etmedim bundan sonra da  asla imtina etmeyeceğim. Bolu halkının, tüyü bitmemiş yetimin hakkının her kuruşunun hesabını sormaya devam edeceğim. Daha önce de söylediğim gibi " İnsanları inandırmaktan daha zor olan onları kandırıldıklarına ikna etmektir."
Türkiye Genelinde Halkın Bozuk Ekonomiye ve Düzene verdiği tepkiyi kendi başarıları gibi göstermeye çalışanların çaplarını ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz. Yine hep dillendirdiğim Rant Paylaşımını da göreceğiz. Önümüzdeki kısa dönemde Bolu Bel'in başına kim geçecek bunu takip edin. Son dakika engellenen 235 Milyonluk kredi yetkisinin meclise rakamın daha da yükseltilerek tekrardan geleceğini göreceksiniz. Zaten tam takır olan Belediye kasasından Şahsi İkballeri için seçim sürecinde harcadıkları Milyonların oluşturduğu açığı kapatmak için neler yapılacağını takip edin. Avanta miktarları önceden anlaşılmış olan Gölcük'teki Bungalovların, Direk deposunun kimlere kiralanacağını takip edin. Yine önümüzdeki dönemde kendi yol arkadaşlarını menfaatleri için satanların ödül olarak nereleri, neleri alacaklarını takip edin. "Ben Dem Parti ile aynı kaldırimda bile yürümem" diyerek arka planda yapılan pazarlıkların sonucu zaten ortada. 4500 Dem oyu karşılığında neler vaat edildiğini yine önümüzdeki süreçte göreceğiz.
Cenazem var, o yüzden şimdilik kısa kesiyorum. kimse İlkay Bayrak ortadan kayboldu sanmasın. Ensenizde nefesimi her an hissedin." ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir