İlkay Bayrak öyle bir paylaşım yaptı ki "CHP'ye oy vermeyen CHP'liler şimdi gerçek CHP'lilerden oy bekliyor"

Zafer Partisi Bolu Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleştirilen genel seçimlerde Tanju Özcan'ın CHP'li seçmenden Cumhur İttifakı'na oy istediğini iddia etti. Bayrak iletisinde "Sizde biraz onur varsa gerçek CHP'lilerden oy istemeye utanmalısınız. Siz değil miydiniz milletvekilliği seçimlerinde bizim İsmail'e oy verin diye Cumhur ittifakına oy isteyen Tanju Özcan'ın çağrısına göre oy verenler. CHP'ye oy vermeyen CHP'liler(!), şimdi gerçek CHP'lilerden oy bekliyor!" ifadelerine yer verdi.

İlkay Bayrak öyle bir paylaşım yaptı ki
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 Zafer Partisi Bolu Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak, CHP Bolu Belediye Meclis Üyesi Adayı Nurettin Güler'in geçtiğimiz genel seçim öncesi sosyal medya hesabından paylaştığı Tanju Özcan'ın MHP Adayı İsmail Akgül'e oy vermeleri yönündeki çağrısını gündeme getirdi. Nurettin Güler genel seçimler öncesi yaptığı paylaşımda; "Kararımı verdim en sonunda. Sayın Tanju Özcan'ın CHP'ye ve İYİ Parti'ye oy vermeyecekleri yönlendirmesiyle, benim anladığım kadarıyla 1 oy bizim İsmail'e, 1 oy Kılıçdaroğlu'na değişiyle oyumu kullanacağım inşallah. Milletimiz ve devletimiz için hayırlısı neyse öyle olsun. Takdir milletimizin ve BOLU halkınındır. BOLUMUZ İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞALLAH BİZİM İSMAİL" ifadelerini kullanmıştı. 

Nurettin Güler'in iletisini sosyal medyasında paylaşan Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak,  "Milletvekilliği seçimlerinde kendi partisi için değil, başka bir parti için oy toplayan, hatta oy veren, seçim akşamı zafer kutlaması bile yapan birisin. Beş sene boyunca Bolu'yu kendi kirli hedeflerine basamak olarak kullandın ve bir beş sene daha kullanabilmek için her türlü dalavereyi yapıyorsun. Ben Bolu için onurumla bir mücadele veriyorum. Görmeyen gözler, duymayan kulaklar, konuşmayan diller arkamdan bu onurlu mücadelemi karalamak için istediğinizi söyleyin.

        "Sizde biraz onur varsa...!"        

        Ben her ortamda kendimi açık yüreklilikle ifade ettim. Eğer sizin de biraz onurunuz varsa, İlkay Bayrak şunu istedi bunu istedi alamadı laflarınızı gelin yüzüme söyleyin. Benim kırmızı çizgilerim belli. Kimse Riyakarlık yapmayacak, insanların değerlerini sömürmeyecek, Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyecek ve Boluluları soymayacak, soydurmayacak. Ömrüm boyunca aç kalacağımı da bilsem  bu değerlerimden asla taviz vermeyeceğim" dedi. CHP'ye oy vermeyen CHP'liler(!), CHP'lilerden oy bekliyor!" ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir