İlhan Durak "Ne hak yeriz ne de yediririz"

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Vatandaşların israf konusundan şikayetleri üzerine Durak “Bizler hak hukuk bilen insanlarız. Belediyenin bütçesini Bolulu vatandaşlar için kullanacağız. Ne hak yeriz ne de yediririz” dedi.

İlhan Durak
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren ve sıkmadık el girmedik gönül bırakmamak adına ayırmadan ayrışmadan canla başla Bolu için çalışacaklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, bugün Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi. İşçilerin belediyenin milyonlarca lirasının israf edildiği, başkanlık koltuğuna oturanların kendilerini düşünüp vatandaşı düşünmediği yönünde şikayetleri ile ilgili konuşan Durak “Bizler hak hukuk bilen insanlarız. Bugüne kadar Genel Başkan Yardımcılığı, İl Başkanlığı görevlerinde bulundum. Bize ulaşan hiçbir vatandaşımıza gözümüzü kulağımızı kapatmadık. Elimizden gelen ne varsa yapmaya çalıştık. Hiç bir zaman kendi menfaatimizi düşünmeden sadece Bolulu hemşehrilerimizin sorunlarına çare olmaya çalıştık. İnşallah 31 Mart akşamı zaferimizi ilan ettikten sonra da Bolu Belediyesi’nde aynı şekilde görevimizi ifa edeceğiz. Bolulu hemşehrilerimizin parası yine Bolulu hemşehrilerimize hizmet için harcanacak. Biz sizlerin hakkını ne yeriz ne de yediririz. Biz Bolu Belediyesi’ni dürüst ve şeffaf hizmete kavuşturacağız. Bizlere inanın güvenin. Sizlerin güvenini boşa çıkarmayacağız. Biz size ‘İyi ki MHP’ye oy vermişiz, iyi ki İlhan Durak’ı başkan seçmişiz’ dedirteceğiz. Diğer adayları daha önce tecrübe ettiniz. Biliyorsunuz, birde bizi tecrübe edin. Eğer çalışmazsak, eğer sizleri değil de kendi menfaatlerimizi düşünürsek, gelin bunun hesabını bize sorun” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir