İlhan Durak eşi ile birlikte oyunu kullandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, oyunu kullandı.

İlhan Durak eşi ile birlikte oyunu kullandı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, eşi Zeynep Durak ve oğlu Alparslan Durak ile birlikte 100. Yıl İlkokulu’nda 1073 No’lu sandıkta oyunu kullandı. 

Oyunu kullandıktan sonra sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Durak, “Heyecanlı olduğumu belirteyim öncelikle uzun bir seçim süreci geçti. Gayret gösterdik el sıktık. Vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bolulu hemşerilerimizin takdir ve karar günü. İnşallah vatandaşlarımızdan gelen takdirle cenap Allah’ın nasibiyle hayırlı bir şekilde sonuçlansın. Bolu kazanır inşallah. Güzel bir seçim süreci devam etti. Nezaketli bir süreç geçti. Saygı ve sevgi çerçevesinde bugüne geldik. Allah’ın izniyle oylarımız sayıldıktan sonra milletimizin takdiri tecelli edecek.” şeklinde konuştu. 

Sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Durak, paylaşımına "Kıymetli ailemle birlikte oyumuzu kullandık. Bizleri yalnız bırakmayan MHP Bolu Milletvekilimiz Sn. İsmail Akgül ve kıymetli eşlerine bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz.Seçimlerin Bolumuza, ükemize ve Büyük Türk Milletine hayırlı olmasını diliyor, huzur içinde bir seçim geçirmemizi temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir