İl genel meclisinde rekor toplantı süresi

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

İl Genel Meclisi Bolu’nun mücavir alan sınırları dışında kalan alanı tüm ilçeler dâhil kritik kararların alındığı önemli bir yerel meclis olma özelliği taşıyor. İl genel meclisinin il özel idare toplantı salonunda gerçekleşen ekim ayının ilk oturumunda iki gündem maddesi görüşüldü. İçme ve kullanma suyu tahsis taleplerinden oluşan iki gündem maddesinin komisyondan gelen raporların okunması ve oylanması toplam 5 dakika sürdü.
BOLU’NUN DERDİ SORUNU YOK MU?
Bolu’nun en önemli karar verme organlarından biri olan il genel meclisinde dişe dokunur bir konunun gündeme gelmemesi ve toplantıların kısa sürmesi akıllarda soru işareti yarattı. 
 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir