"İcraat yap!"

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN

Ak Partide gerçekleştirilen basın toplantısında anlattığı hikâye ile söze başlayan Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü konuşmasının devamında Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı icraat yapmaya davet etti. Küpçü toplantıda şu ifadeleri kullandı “ Durum neye benziyor biliyor musunuz? Çölde bir kervancı bedevi ile karşılaşıyor. Bedevi diyor ki kervancıya; Ne taşıyorsun ey kervancı? Kervancı buğday taşıyorum diyor. Devenin bir gözünde buğday bir gözünde kum var diyor. Bedevi diyor ki e mübarek niye bir gözünde buğday diğer gözünde muadil olarak kum var? Diyor ki birbirini dengelesin diye. Bedevi diyor ki, arkadaş ya kumu boşalt ya da öbür tarafa da buğday koy. Hem iki katı daha fazla taşımış olursun, hem buna mukabil daha az deve kullanmış olursun. Bir sürü şey söylüyor. Kervancı diyor ki sen çok keremli hikmetli bereketli birisi olmalısın anladığım kadarıyla senin kervansarayların var, evlerin var, sayfiye yerlerin var. Yok diyor ya. Peki kervanların? Ya yok diyor ben çölde dolaşan bir meczubum, kendi halimde dolaşırım. Kervancı diyor ki e mübarek ne karışırsın işime, ben bu halimle para kazanıyorum.

MUHALEFETTEYKEN SALLAMASI KOLAYDI

Bu hikâyeyi şunun için anlattım bugünün öznesi yani 5-6 aydır beyanda bulunmadığımız için Tanju Özcan Bolu Belediye Başkanı  9 yıl boyunca muhalefet olarak, her konuya ilişkin fikir sahibi kişi; One minute ile birinci dakika işçi çıkarmasıyla işe başladı. Muhalefetteyken sallaması kolaydı. Biz Ak Parti ailesi ve milletvekilleri olarak, Bolu’yu ilgilendiren konuları takip etmeye çalışıyoruz. Kültür Bakanlığı, Tarım Bakanlığı ki Fatih Metin var. Nasıl bir destek gerekiyorsa biz Bolumuzun emrine amadeyiz. Şundan emin olabilirsiniz belki Bolu Basınıyla çok fazla paylaşmıyoruz. İl Başkanımız zaten yerelde bu hassasiyeti götürüyor. Biz takip ediyoruz. O konuların hepsi hakkında bir fikre sahibiz. Mesele şu milletin şehir eminliği noktasında emanet ettiği Belediye Başkanını lütfen icraat yapsın.  Bizim yerel hizmetler noktasında zaten emek ve katkılarımız devam ediyor. Keşke yerelde de onun açtığı bu yolda emek ve katkı verebilsek. Bolu Halkı adına söylüyoruz. Muradımızda bu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir