'Hoş geldin yaz'

'Hoş geldin yaz'
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu tarihi farkla kazandı. İstanbul'a yeniden başkan seçilen İmamoğlu için Bolu Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı iletiler Bolulu vatandaşların ilgisini çekti.  Bolu Belediyesi'nin ilk paylaşımı Bolu'nun bir haftalık hava tahmin raporu oldu. Bir hafta boyunca güneşli bir Bolu'yu gösteren hava tahmin raporu verilerek "Gözümüzüaydın Bolu Yaz geldi Herşeyçokgüzeloldu" hastagi paylaşıldı.

BARIŞACAĞIZ VE YENİDEN KARDEŞ OLACAĞIZ

Yapılan diğer paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabı etiketlenerek "Tekrar aramıza hoşgeldin :) @istanbulbld" ifadeleri kullanıldı.  Bolu Belediyesi'nin dikkat çeken bir diğer paylaşımı ise Türk Sineması'nın kült yapımlarından olan Neşeli Günler filmi oldu. Paylaşımda birbirinden ayrı yaşamak zorunda kalan kardeşlerin buluşma sahnesi 'Ayrıştırma dönemi bitti. Sarılacağız, barışacağız ve yeniden kardeş olacağız' ifadeleriyle verildi. 1980 öncesi sağ sol çatışmalarına atıfta bulunan Neşeli Günler filminde, ayrı olan anne ve babalarının yanlarında birbirlerinden uzak yaşamak zorunda kalan kardeşlerin hikayesi anlatıyor. Ayrı yaşamak zorunda kalan kardeşlerin buluşma sahnesinin verildiği paylaşımda, kardeşlerin birbirlerine hasret ve özlemle sarılması, gelecek güzel günlere olan umudu da yansıtıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir