Her gün bin kişi iftar açtı

Bolu Valisi Erkan Kılıç Ramazan Ayı boyunca Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar programına destek veren kurumların yöneticileriyle bir araya geldi. Vali Kılıç, iftar programına büyük katkı sağlayan Yıltaş Vakfı’na teşekkür plaketi takdim etti.

Her gün bin kişi iftar açtı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Valiliği himayesinde, Bolu Kızılay Şubesi’nin koordinasyonunda düzenlenen iftar programlarına Bolu’da faaliyet gösteren kurum kuruluşlar da destek oldu. Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi’nde düzenlenen Ramazan ayının son iftarına katılan Bolu Valisi Erkan Kılıç, iftar programlarına destek veren kuruluşlara teşekkür etti. Vali Kılıç, Ramazan ayında gönüllere dokunan bu önemli desteğin herkese örnek olmasını temenni etti.
Günde yaklaşık bin kişinin iftar yaptığı programlara en büyük desteği veren kuruluşlardan biri de Yıltaş Vakfı’ydı. Bolu Valisi Erkan Kılıç, Yıltaş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldırım’a verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti. Yıltaş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldırım da vakıf olarak böyle güzel bir organizasyonun içerisinde olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını söyleyerek, Yıltaş Vakfı’nın desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir