Helal olsun başkan

Helal olsun başkan
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe'nin seçim vaatlerinin ilki çocukların yüzlerinde gülümseme oldu. Seçim beyannamesinde Efe sünnet olan her çocuğa bisiklet hediye edeceğini açıklamıştı. Efe bu sözünü yerine getirerek çocukların yüzlerinde gülümseme oldu.  

EN BÜYÜK SORUMLULUĞUMUZDUR

Efe yaptığı açıklamada, "Verilen sözü tutmak, vaat edileni icra etmek memleketimizin güzel insanlarına karşı en büyük sorumluluğumuzdur. Seçim beyannamemizde şu sözü vermiştik. “Sünnet olan her çocuğumuzun bisikleti belediyemizden hediye olacak”. Bu vesileyle ilk hediyemizi Çavuşlar Mahallemizden Fevziye ve Fahri Erdini ailesinin evlatları Hasan Hüseyin’e takdim ettik. Hayırlı olsun. Hasan Hüseyin evladımıza geçmiş olsun dileklerimi iletir, kendisini tebrik ederim. Erdini ailesinin sünnet cemiyetleri hayırlı ve mübarek olsun. Rabbim mürüvvetini de görmeyi nasip eylesin" sözlerine yer verdi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir