Hedefimiz insanlığın huzuru Türkiye'nin huzurudur

Hedefimiz insanlığın huzuru Türkiye'nin huzurudur
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

MHP İstanbul Bölge İstişare toplantısı, 26 Eylül Pazar günü, TBMM Başkan Vekili Celal Adan, TBMM Grup Başkan Vekili Muhammet Levent Bülbül, Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, Fethi Yıldız, İzzet Ulvi Yönter, Milletvekilleri, MYK Üyeleri, Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Göynük ve Mudurnu Belediye Başkanları ve Bolu ve ilçeleri Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İstanbul, Edirne, Sakarya, Kocaeli, Kırklareli, Tekirdağ, Düzce, il başkanları, il yöneticileri, ilçe başkanları ve yöneticilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. 

“STRATEJİK HEDEF 2023 YILININ ÖNEMİNİ BİR KEZ DAHA İDRAK ETTİK” 

Toplantı sonrası yazılı basın açıklaması yapan, MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran; 

“Cumhur İttifakı, aziz milletimizin huzur meşalesi, umut nişanesi, birlik ve kardeşlik kaynağıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızla ittifakımız menfaat ve makam için değil, tertemiz milli hedeflere bağlı ve millete hizmet aşkına dayalı olarak devam etmektedir.   

İstişare toplantısında, masaya yatırılan konular ve demeçler çerçevesinde Stratejik hedef 2023 yılının önemini bir kez daha idrak ettik. Herkesin hesabını 2023 göre yapması gerektiğini ve siyasi polemikler ile boşa geçirilecek vaktimiz olmadığını, Devletin ve Milletin uçuruma çekilmek için ortaya koyulan oyunun büyük, kirli ve karanlık bir şekilde devam ettiğini ve Türkiye’nin terör örgütü sevicilere teslim edilmeyeceğini tekrar vurguladık. Dünyanın bütün ülkeleri, zincirleme reaksiyon ile ekonomik krizi hep birlikte yaşıyor. Türkiye de bu krizden önemli derecede etkileniyor. Kovid 19 ile mücadele bütün dünyada devam ediyor. Bütün bu olumsuzluklara rağmen, yaşadığımız hiçbir şey, Devlet bekası, Milletin birlik ve beraberliğinden önemli değildir.  

Toplantıda görüşülen ekonomik ve siyasi birçok konu, 2023 yılına kadar Bolu’da yapacağımız siyasi çalışmalara yön verecektir. Hedefimiz İnsanlığın Huzuru, Türkiye’nin Huzurudur. Bu hedefin gerçekleşmesi için, her konuda ve her alanda çalışmalarımız durmadan devam edecektir. Toplantımız milletimize ve camiamıza hayırlara vesile olsun.” ifadelerine yer verdi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir