Hamamda kıyafetsiz pozuyla olay oldu! Düzceli Spiker Hande Sarıoğlu'ndan cesur paylaşım

Sunduğu programlar ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Düzceli spiker Hande Sarıoğlu, fotoğrafları ve paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Şimdilerde Youtube'da iddia yapan Sports Digitale kanalına transfer olan Sarıoğlu bu kez kıyafetsiz hamam pozuyla gündeme geldi.

Hamamda kıyafetsiz pozuyla olay oldu! Düzceli Spiker Hande Sarıoğlu'ndan cesur paylaşım
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 19 Eylül 1988 tarihinde dünyaya gelen Hande Sarıoğlu, İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu. Eğitimini tamamladıktan sonra farklı bir sektör tercih eden Sarıoğlu, 2010 senesinde Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında da yer aldı. 

Güzel fiziği ile dikkat çeken Hande Sarıoğlu paylaşımları ve verdiği pozlarla sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Sarıoğlu bu kez kıyafetsiz hamam pozuyla gündeme geldi. 

Hamamda çekildiği havlulu pozu takipçileriyle paylaşan ünlü spiker paylaşımına "Hamama giriyorum, bir 2022'yi keseletip çıkacağım" notunu ekledi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir