Hakan Alpaslan Tanju Özcan ve ekibinin ihanetini haykırdı

Bir dönem Bolu Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten İYİ Parti Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan hem CHP'nin hem de İYİ Parti'nin genel seçimde Tanju Özcan ve ekibinin ihanetine uğradığını dair iletiyi sosyal medyasından paylaştı.

Hakan Alpaslan Tanju Özcan ve ekibinin ihanetini haykırdı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Alpaslan sosyal medya hesabından şu an CHP'den Belediye Meclis Ütesi adayı olan Nurettin Güler'in Tanju Özcan'ın talimatı üzerine başka partiye oy vereceğini açıkladığı paylaşımı alıntıladı.

Hasan Hakan Alpaslan yaptığı paylaşımda hem İYİ Parti'nin hemde CHP'nin Tanju Özcan tarafından genel seçimlerde ihanete uğradığını dile getirerek, “Genel seçimlerde, bizler Millet İttifakı bileşeni olarak, gece-gündüz 1 oy Kemal'e, 1 oy Meral' e diye çalışırken, arkamızdan gece-gündüz kahvelerde, makam odalarında hem CHP aleyhine, hem de bizim aleyhimize yapılan seçim çalışmaları malumun ilanıdır, hem de yüzümüze ve gözümüzün içine baka baka.”

“Genel Başkanımıza, partimize, partili emekçilerimize, bizlere yapılmış büyük bir ihanettir!”

İnandıkları yolda hür ve müstakil şekilde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Alpaslan, "Biz kimseyi satmadık, arkasından işte çevirmedik. Her zaman ittifak doğasına bağlı kaldık. Maalesef sonuç ortada. Yazıklar olsun. Şimdi herkes kendi adayıyla seçime girecek, bakalım bu sefer ne dolaplar dönecek ? Kim kimle ne pazarlık yaparsa yapsın, biz bildiğimiz ve inandığımız doğruları savunarak, hür ve müstakil bir şekilde seçim çalışmalarımıza güçlenerek devam edeceğiz. 31 Mart enteresan sonuçlara gebedir" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir