Güzel yürekli teyze askerlerin ayakları üşümesin diye çorap ördü "Ölmezsem, seneye daha fazla öreceğim"

Bolu'nun Kıbrıscık İlçesine bağlı Dokumacılar köyünde yaşayan Gülnaz Tarhan, koyun yününden ürettiği ipliklerle ördüğü yün çorapları Kars Sarıkamış’ta görev yapan askerlere hediye gönderdi.

Güzel yürekli teyze askerlerin ayakları üşümesin diye çorap ördü
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Bolu'nun Kıbrıscık İlçesine bağlı Dokumacılar köyünde yaşayan Gülnaz Tarhan, ördüğü yün çoraplar ile yüreklere dokundu. Doğuda görev yapan askerler için ördüğü yün çorapları hediye göndermek isteyen Gülnaz Tarhan, Kıbrıscık İlçe Jandarma Komutanlığı ile irtibata geçti. Jandarma ekipleri Tarhan'ın ricası üzerine Sarıkamış 57. Komando Tabur Komutanlığı General Kazım ORBAY Kışlası ile görüşme sağladı. Gerekli işlemlerin yapılmasının ardından Gülnaz Tarhan'ın koyun yününden ürettiği iplikler ile ördüğü yün çoraplar duygu ve düşüncelerinin olduğu video ile birlikte Kars Sarıkamış’a gönderildi. 

“ÖLMEZSEM SENEYE DAHA FAZLA ÖRECEĞİM”

Gülnaz Tarhan, askerlerin ayaklarının ısınması için seneye daha fazla çorap öreceğini belirterek, “Sarıkamış askerlerini andıkça ağlayasım geliyor. Soğuktan ölmüş askerler… Kış ortasında yiyecek yok. Giyecek yok. Yazlık giyecekleri ile çıkmışlar karda kışta yola…Onları izledikçe ağlayasım geliyor. Ben bunların Kars’a, askerlerimize gitmesini istiyorum. Allah askerlerimize güç kuvvet versin. Onların sayesinde biz rahatça yaşıyoruz. Memleketlerimizde, köylerimizde. Güle güle giysinler. Ayakları ısınsın. Ölmezsem seneye daha çok öreceğim.”ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir