Gribal enfeksiyonlardan nasıl korunuruz? Bu süreçte neler yapmalıyız?

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin (BAİBÜ) sağlık konusunda uzman akademisyenlerinden biri olan Doç. Dr. Tayyibe Bal, BAİBÜ tarafından hayata geçirilen "Kampüsten Hayata" projesi kapsamında gribal enfeksiyonlar nedir?, nasıl bulaşır ve yayılır? gibi temel konuları anlattı.

Gribal enfeksiyonlardan nasıl korunuruz? Bu süreçte neler yapmalıyız?
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

“Sağlıklı Yaşam – Hastalıklardan Korunma: Gribal enfeksiyonlardan nasıl korunuruz? Bu süreçte neler yapmalıyız?”

Halkın sağlığını korumak ve bilinçlendirmek amacıyla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) tarafından hayata geçirilen “Kampüsten Hayata" projesi kapsamında BAİBÜ'nün sağlık konusunda uzman akademisyenlerinden biri olan Doç. Dr. Tayyibe Bal,  gribal enfeksiyonlar nedir, nasıl bulaşır ve yayılır gibi temel konuları anlattı. Hazırlanan videoda Doç. Dr. Tayyibe Bal, ayrıca grip salgını dönemlerinde alınması gereken önlemler, el hijyeni, maske kullanımı, sosyal mesafe gibi konulara da ayrıntılı bir şekilde değindi.

Video, “Kampüsten Hayata” program serisi ile BAİBÜ'nün web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinde yer alıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir