Göynük Belediyesi hesapları mercek altında!

Göynük Belediyesi hesapları mercek altında!
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya göreve geldiği günden kısa bir süre sonra belediyeye ait borç miktarını kamuoyu ile paylaşmıştı. Yaklaşık 15 Bin nüfusun yaşadığı ilçede 15 Milyon TL'lik borçla dikkatleri üzerine çeken Göynük Belediyesi ile ilgili hesapları incelemek üzere İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş görevlendirildi. Belediyenin geçmişe dönük yaptığı harcama kalemleriyle ilgili 3 haftadır incelemeler sürüyor. Belediye bütçesinin nerelerde ne şekilde kullanıldığı ve bu astronomik borç miktarının nasıl ortaya çıktığı kamuoyu tarafından merak ediliyor.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

2 yorum yapılmış

  • Gynkl (4 yıl önce)
    Ha birde eski başkanın belediyeye kazandırdığı mülkleri satıyorsunuz sürekli. Bu kadar mülk edinildiği zaman borç da olur ki sizde bunu biliyordunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gynkl (4 yıl önce)
    Ya bile bile gelip ondan sonrada beceremediğiniz işler için parayı bahane etmeyin . Halk icraat beklemiyor çünkü herşey yapıldı zaten . Birşey yapmayacağınız için borcu ödeyin o zaman. Parayada gerek yok sizin seçim vaadiniz idi güler yüzle, güvenle istediklerimizi yaptırırız diyordunuz yaptırın o zaman ne diye ağlıyorsunuz. Geldiğinizden beri yaptığınız yeni bir iş yok. Ya projesi yapılmış yada başlanmışlara devam ediyorsunuz ha birde eski başkanın be
    %100
    %0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir