Göynük Belediyesi borç batağında mı?

Göynük Belediyesi borç batağında mı?
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Kemal Kazan’ın Ak Parti’de iki dönem belediye başkanlığı yaptığı Göynük’te 31 Mart seçimleri sonrası koltuğunu MHP’den belediye başkan adayı olan Ahmet Çankaya’ya kaptırmasının ardından belediyeye ait olan borç miktarı ortaya çıkmıştı.

KİŞİ BAŞINA BİN LİRA

Adrese dayalı nüfus kayıt sistemine göre 15 Bin 423 nüfusun yaşadığı ilçede belediyenin toplam borç miktarı 15 Milyon 38 Bin TL. 15 Binlik nüfusun yaşadığı ilçede belediyenin toplam borcu kişi başına Bin Lira’ya denk geliyor.  Belediyenin alacaklı olduğu rakam ise 2 Milyon 121 Bin TL. Alacaklar düştükten sonra 13 Milyon TL’ye denk gelen borçla ilgili belediye kasasında yeterli para olmadığı için ödeme güçlüğü çekildiği, birçok alacaklının bekletildiği bilgisine ulaşıldı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Gymkl (6 yıl önce)
    Para muhabbeti yapan belediyeler ; biz artık bunları yemiyoruz bunlar ,(bakın ben gezecem , iş yapmayacağımın peşinen söyleyim halidir borç açıklaması) seçim zamanında biliyordunuz ve bile Bile talip oldunuz şimdi batak muhabbeti yapmayın. Beceremiyoruz demiyorsunuz da. Göynükte bahsedilen borç bir kümes borcu kadar siz o kadar yatırım yapılmış bir kurumdan bu. Borç iş yapanda ve mal alanda olur ki sizde sürekli malları satıyorsunuz işte . Yapacak iş kalmadığı
    %0
    %100
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir