GÖKYÜZÜ ZOR GÖRÜNÜYOR

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Önce İyi Parti İl Başkanlığı’nın kendi binası önüne açtığı stant, sonrasında Vatan Partisi, ardından Ak Parti ve MHP’nin seçim bürolarını açması ve son olarak CHP’nin de standını kurması Kent Meydanı’nı adeta bayrak denizine çevirdi. Parti stantlarından yükselen müzikler birbirine karışırken, parti liderlerinin posterleri ve bayraklar rüzgârın da etkisiyle zaman zaman birbirine karışıyor. Durumdan şikayet eden Bolulular ise, asılan bayrakların kararlarına etki etmediğini, aksine antipatik bir durum oluşturduğunu düşünüyor. Siyasi partilerin insanları rahatsız etmeden kampanyalarını yürütmesi gerektiğini düşünen birçok vatandaş, bayrak afiş gibi reklam materyallerine harcanan paranın israf olduğu görüşünde. 

Asılan bayrakların vatandaşlarımız tarafından nasıl karşılandığı, oy verirken kararlarını etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için TV Bolu mikrofonlarını vatandaşlarımıza uzattık ve onların konuyla ilgili görüşlerini aldık.  

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Murat (5 yıl önce)
    Farkındaysanız bir tek İYİ partininkinde TÜRK BAYRAĞI var. Diğerlerinin umru değil sanki.
    %100
    %0
    Yanıtla
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir