GMYO Öğrencileri Sarıkamış Şehitlerini unutmadı

Sarıkamış Harekatının 108. yıl dönümünde BAİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu ile Gerede Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öğrencileri Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Programında Arkut Dağı'na yürüdüler.

GMYO Öğrencileri Sarıkamış Şehitlerini unutmadı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

BAİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu ile Gerede Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Sarıkamış Şehitleri'ni Anma etkinlikleri 4 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Programında gençler şehitleri anmak için Arkut Dağı'na yürüdü.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan anma programı Sarıkamış'ı ve yaşananları anlatan belgesel izleyerek devam etti. İstiklal Marşı'nın ardından konuşma yapan Gerede Meslek Yüksek Okulu Müdürü, Öğretim Görevlisi Hakan Çambel, “Aziz şehitlerimizin emanet ettiklerine sahip çıkarak onları rahmetle ve saygıyla anacağız. Onların bıraktığı bayrağı hakkıyla taşımak her birimizin en mukaddes vazifesidir. Gereğinde bu vatan için ecdadımız gibi canımızı vermek kadar bu ülkeyi geleceğe taşımak için var gücümüzle gece gündüz çalışmak da boynumuzun borcudur.” diyerek öğrencilere ve organizasyonda emeği geçen Öğretim Görevlisi Zeynep Tuba Balcıoğlu’na  teşekkürlerini iletti.

Programda aziz şehitlerin anısına çorba ve çay ikramında bulunuldu. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Çetinkaya, yaptığı konuşmada her yıl düzenlenmesi planlanan Sarıkamış Harekatı'nın yıldönümü programında Türkiye’nin dört bir yanından Gerede'ye eğitim görmeye gelmiş öğrencilerin şanlı tarihini andığını ifade etti. 

Program sonunda Arkut Sporcu Eğitim Merkezi antrenörleri ile çalışanlarına ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir