Gizemli kazıyla ilgili çarpıcı iddialar

Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde Sıtkı Toy’a ait ahırda Nisan ayında iş makinesiyle yapılan kazı çalışması gizemini korurken, Araştırmacı Yazar Haluk Özdil, “Roma döneminde İzmit Konsüllüğünden oraya kaçan bir papazın elindeki İncil’den söz edebiliriz. Dünya tarihindeki Katoliklerin, Protestanların Vatikan’ın alt üst olabilecek bir buluştan söz ediyorum. Hristiyanlar için çok büyük bir öneme sahip olabilecek bir İncil’den bahsediyorum” dedi.

Gizemli kazıyla ilgili çarpıcı iddialar
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Bülent VELİOĞLU

Araştırmacı Yazar Haluk Özdil, Beyaz TV ekranlarında ‘Ne Var Ne Yok’ programında Bolu’nun Mudurnu ilçesinde yapılan gizemli kazıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

“BOLU’DA HZ.İSADAN KALAN İNCİL VAR”

“ORADA TARİHİ ESER ARANMIYOR”

Haluk Özdil, “Bolu’da da bir kazı çalışması yapılıyor. O kazıyı sınırlı konuşacağım. Orda tarihi eser aranmıyor. Niye o kadar büyük tedbir alınıyor. 7-8 yıldır neden kameralarla izleniyor. Şu an kazılan yer bir ahırın altından giriş yapıldı. Orada büyük bir labirent bulundu. Orada altın, gümüş bulundu mu, bulundu. Orada dini bir motif aranıyor.

“HRİSTİYANLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Roma döneminde İzmit Konsüllüğünden oraya kaçan bir papazın elindeki İncil’den söz edebiliriz. Dünya tarihindeki Katoliklerin, Protestanların Vatikan’ın alt üst olabilecek bir buluştan söz ediyorum. Hristiyanlar için çok büyük bir öneme sahip olabilecek bir İncil’den bahsediyorum. Hatta bu İncil Hz. İsa’nın kendi elinden çıkan bir İncil” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir