GEREDE'DE TOPLU SÜNNET ETKİNLİĞİ BAŞLADI

GEREDE'DE TOPLU SÜNNET ETKİNLİĞİ BAŞLADI
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü, Gerede Devlet Hastanesi ve Gerede Belediyesi işbirliğinde, yaz tatili toplu sünnet etkinliği düzenlendi. Gerede’de çocuklar için organize edilen etkinlik, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti Gerede İlçe Başkanı İsmail Çetin, AK Parti Gerede Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses, AK Parti Gerede İlçe Teşkilatı Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Burak Şentürk, GDH Başhekimi İrfan İlter, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, aileler ve yakınlarının katılımı ile organizasyonun ilk günü gerçekleştirildi.

Düzenlenen organizasyonda, protokol üyeleri, ailelere ve sünnet olan çocuklara geçmiş olsun dileklerini ileterek, Gerede Belediyesi tarafından hazırlanan oyuncak ve hediye çeklerini takdim etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar, "Vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine sömestr tatilinde düzenlediğimiz sünnet organizasyonunun devamını, yaz tatilinde de gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 200 çocuğumuzu sünnet ettirdiğimiz programda, kıymetli protokolümüzle birlikte çocuklarımızın aileleri ve yakınlarının katılımı ile sünnet organizasyonun ilk gününü gerçekleştirdik. Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir